sâmbătă, 11 septembrie 2010

Alt rateu... - Şiştarovăţ, 11.09.2010

Another miss..
by Dani G

A plouat mult în ultima vreme, forestierele-s cam mocirloase, dar dacă cheful de pedală nu ne dă pace trebuie să rezolvăm cumva treaba asta. Mă gândesc la nişte asfalturi mai necirculate şi le propun la Adi şi Greek o tură Lipova-Şiştarovăţ-Dorgoş-Bata-Lalaşinţ-Belotinţ-Ususău-Lipova. În afară de porţiunea de vreo 10-15 km dintre Şiştarovăţ şi Dorgoş de care nu ştiam exact cum arată (asfalt sau forestier), celelalte bucăţi trebuiau să fie acceptabile, oricum odată ajunşi la Dorgoş aveam variante sigure de asfalt dacă apărea ceva neprevăzut.
Dimineaţa pe la 9 suntem în Lipova şi în jumătate de oră facem prima porţiune. De aici descoperim exact ce ne doream mai puţin. Şiştarovăţ-Dorgoş e drum forestier. Cam noroios la început dar am zis că ne chinuim puţin şi trecem. Degeaba ne avertizează un localnic.. noi vrem neaparat. Începe să fie tot mai greu, se adună noroiul grămadă pe roţi şi încă ce noroi, era ceva lut foarte lipicios, nicicum nu se dădea jos. Ajungem la satul Wild West, care este o tabără defapt, Friendship Camp, facem nişte poze şi încercăm să continuăm. După încă vreo 20 de minute de sforţări ne dăm seama că e inutil, nu făcusem nici un km în aproape o oră. Decidem să ne întoarcem la Lipova şi de acolo vedem ce-om face.
The indians
Perete de căţărat
Climbing wall
.
În căruţă
In the wagon
.
The cowboys
Odată ajunşi în Lipova ne gândim că e prea devreme să ne întoarcem acasă şi o luăm pe asfalt către Dorgoş, varianta directă şi sigură. Drumul nu e deloc spectaculos, întins, drept, ce mai.. câmpie în toată regula. În Dorgoş Adi se plânge de o durere la genunchi şi pentru că tura nu mai avea nici o miză hotărâm retragerea destul de uşor. Mai lenevim puţin prin Lipova şi apoi ne întoarcem acasă. Rateu.. ce să-i faci.. aşa învaţă omu..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu